Stronghold Plus macskák részére

stronghold-plus-macskak-reszere

Bruttó ár

5 000Ft

( a feltüntetett ár 1 db 2,5-5 kg-os pipetta ára )

Pipettás rácsepegtető a kullancs, bolha, tetű, rüh és orsóférgek és kampósférgek okozta fertőzések kezelésére és megelőzésére valamint a szívféreg lárvák elpusztítására alkalmas szer macskák részére.

Hatása:

A készítmény a macskák bolha, rüh, tetű és orsóféreg fertőzésének megelőzésére és megszüntetésére, valamint a szívféreg lárvák elpusztítására alkalmas. Egy hónapos védelmet biztosít.

Adagolása:

A pipettában lévő folyadékot az állat nyaktövéhez, a szőrzetet széthajtva cseppentse a bőrre! Nem alkalmazható, ha az állat szőre nedves. A kezelt terület megszáradásáig kerülni kell az állattal való közvetlen érintkezést. A kezelést követően legalább két óráig ne engedjük az állatot vízbe, illetve ne fürdessük! Vemhes és szoptatós állaton is alkalmazható.

Figyelmeztetések:

A terméket kisgyermekektől tartsuk távol!
6 hetesnél fiatalabb kölyökkutyáknál nem alkalmazható!
Ne alkalmazzuk beteg vagy lábadozó állaton!
Macskára csak a kifejezetten macskáknak ajánlott terméket használja (a cica megbetegedhet vagy el is pusztulhat a kutyákra készült termékek alkalmazása esetén)!
Minden esetben olvassa el a termék használata előtt a dobozban található használati utasítást/tájékoztatót!

Miért fontos az élősködők elleni védelem?

A kullancsok több fertőző betegséget is terjesztenek, mint például babéziózis vagy a Lyme-kór.
Nagy mennyiségű bolha jelentős vérszívással is károsítja a gazdaszervezetet, az állat komfortérzetét rontja, ezen kívül a legkülönfélébb bőrbetegségeket okozhatja. A bolha a nyálára allergiás kutya bőrén nehezen gyógyuló ekcémát és gennyes bőrgyulladást idéz elő, macskán pedig egész testre kiterjedő szőrhullást okoz. Ezen kívül a bolhák köztigazdái egyes galandférgeknek is.
Már hazánkban is megjelentek a szívférgességet terjesztő szúnyogok, melyek ellen feltétlenül védekezni szükséges, hiszen megfertőződés esetén az állat elpusztulhat.

A szívférgességről itt olvashat bővebben: http://ebcenter.hu/a-szivfergesseg

(c) 1995-2017 - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center